Sigorta Hukuku

Uzmanlık Alanlarımız

Sigorta Hukuku alanında, ofisimiz poliçe değerlendirmesi, hasar talepleri, sigorta uyuşmazlıkları, sorumluluk sigortaları, reasürans işlemleri ile çeşitli düzenleyici ve operasyonel işlemlerde Türk Sigorta Hukuku göz önünde bulundurularak danışmanlık hizmeti vermekte temsil etmektedir.

Sorhan Law & Consultancy olarak ayrıca sigortası sözleşmelerinden kaynaklanan uyuşmazlıkların çözümü, sigorta ettirenlerin sigorta şirketlerinden alacaklarının takibi ve tahsili işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Müvekkillerimizin sigorta şirketleri ile aralarındaki ilişkileri düzenleyerek sözleşmeden doğan haklarını edinmesini sağlamaktayız.

Hizmetlerimiz

  • Poliçe Değerlendirmesi: Sigorta poliçelerini analiz eder ve müvekkillerimize en iyi korumayı sağlamak için uygunluk tavsiyeleri sunarız.
  • Hasar Talepleri: Hasar durumlarında müvekkillerimize hukuki destek sunar, hasar taleplerini yönetiriz.
  • Sigorta Uyuşmazlıkları: Sigorta ihtilafları durumlarında müvekkillerimizi temsil eder ve uyuşmazlıkların çözümüne yardımcı oluruz.
  • Sorumluluk Sigortaları: Sorumluluk sigortaları konusunda danışmanlık sunarız ve sigortalıları korumak için gereken hukuki adımları atarız.
  • Reasürans İşlemleri: Reasürans işlemleri ve reasürans uyuşmazlıkları konularında deneyimliyiz.